inmedio
Reviste inmedio

Site-ul www.inmedio.ro furnizeaza serviciile care sunt subiectul termenilor si conditiilor de mai jos. Societatea Lagardère Travel Retail S.R.L., denumita in continuare Administrator, isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari site-ului www.inmedio.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a acestor conditii de utilizare.

 

Drepturi de Autor (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului www.inmedio.ro, incluzand texte, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea Lagardère Travel Retail S.R.L. si/sau a partenerilor sai, si/sau a furnizorilor sai, si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusiva a societatii Lagardère Travel Retail S.R.L. si este protejata de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a Lagardère Travel Retail S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Toate programele folosite pe acest site sunt proprietatea Lagardère Travel Retail S.R.L., sau a furnizorilor sai de programe si sunt protejate de Legea drepturilor de autor.

 

Politica de confidentialitate a datelor

1.1 Lagardère Travel Retail S.R.L., va colecta, va retine si va folosi datele personale colectate in scopul: • trimiterii catre utilizator a diverse oferte comerciale, promotii, diverse mesaje speciale si felicitari. • crearii unei baze de date cu persoane ce vor beneficia, prin intermediul unor carduri de fidelitate, de diverse oferte comerciale in cadrul magazinelor Inmedio / Relay. • Elaborarii de estimari demografice despre clientii magazinelor Inmedio / Relay.

1.2 Lagardère Travel Retail S.R.L. garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic.

1.3 Lagardère Travel Retail S.R.L. se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopurile prezentate la punctul 1.1

1.4 Lagardère Travel Retail S.R.L. nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dvs. de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde si nu ofera catre terti adresele de e-mail obtinute prin intermediul site-ului www.inmedio.ro. De asemenea, Lagardère Travel Retail S.R.L. nu divulga datele dvs. personale altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dvs. explicit in acest sens. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul Lagardère Travel Retail S.R.L. poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

Lagardère Travel Retail S.R.L. certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.

 

Servicii Inmedio

1.5 Site-ul www.inmedio.ro pune la dispozitia utilizatorilor sai mai multe servicii unice, destinate tuturor iubitorilor de presa scrisa din Romania

1.5.1 Vizualizare a tuturor revistelor nationale si internationale ce pot fi gasite in magazinele Inmedio. Revista dorita poate fi cautata fie prin intermediul motorului de cautare fie prin intermediul meniului de categorii si subcategorii in care sunt impartite revistele.

1.5.2 In momentul in care gasiti revista dorita, puteti verifica disponibilitatea acesteia in oricare din magazinele Inmedio, prin intermediul butonului „Harta cu magazinele unde revista este disponibila” prezent pe pagina fiecarui produs in parte.

1.5.3 In cazul in care doriti sa cumparati o revista, puteti sa folositi optiunea „Rezervare”. Utilizand acest buton, automat, agentii de vanzare ai magazinului Inmedio selectat vor pastra publicatia dorita pentru dumneavoastra, pana in momentul in care veniti sa o cumparati. Agentii Inmedio vor pastra revista in pana in momentul in care editia actuala se retrage in vederea aparitiei noului numar dar nu mai mult de 7 zile calendaristice. Pentru a putea folosi acest serviciu este necesara crearea unui cont pe site-ul Inmedio.

1.5.4 Sistem Alerte. In cazul in care doriti sa fiti la curent cu datele de aparitie ale revistelor preferate, va puteti abona la sistemul de alerte Inmedio, prezent pe toate paginile revistelor. Pentru a putea folosi acest serviciu este necesara crearea unui cont pe site-ul Inmedio.